Inloopspreekuur Wippolder

  Nieuwsflits

Op woensdag 30 september om 20.00 uur organiseert CDA Delft een inloopspreekuur in Wijkcentrum Onder de Schie – Rotterdamseweg 51a. Bewoners kunnen daar dan vragen stellen of vertellen tegen welke problemen ze aanlopen waar de politiek wat aan moet doen. De inloopavond begint om 20.00 uur. Ook de wijkvereniging is dan aanwezig.

Wippolder is een mooie wijk. Maar er zijn ook zorgen. Over het beperkt aantal parkeerplaatsen. Over het vergunningparkeren. De ontsluiting van de Zeeheldenbuurt. De splitsing van woningen tot studentenkamers. De overlast van studenten. De gevolgen van Schieoevers Noord. Bestuursleden en een lid van de fractie luisteren naar wat er speelt in de wijk en waar de politiek volgens de bewoners wat aan moet doen.

Na afloop bespreken fractie en bestuur op welke wijze het CDA Delft kan helpen de knelpunten op te lossen. Ook wordt van de bijeenkomst een kort verslag gemaakt. Dit wordt naar alle aanwezigen gemaild en geplaatst op de website van CDA Delft.

Ken je mensen die in Wippolder wonen? Maak ze dan attent op de inloopavond. Ze zijn net als jij van harte welkom, ook als ze geen lid van het CDA zijn. Graag vooraf aanmelden via secretaris@cdadelft.nl. ///

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden