<p><em>Kunstenaar Toine Dutch Bushman Klaassen,</em> foto door Fred Leeflang</p>

Kunstenaar Toine Dutch Bushman Klaassen, foto door Fred Leeflang

(Foto: Fred Leeflang)

Cultuurbarbaren biedt een veelzijdig programma propvol cultuur voor jonge kinderen!

  Nieuwsflits

Delft krijgt in de herfstvakantie een nieuw cultureel festival: Cultuurbarbaren. Van 17 tot en met 25 oktober kunnen kinderen - en hun ouders - op 19 locaties genieten van kunst, theater, film, workshops en andere activiteiten. Inmiddels is het gehele programma bekend en startte op 26 september de kaartverkoop via www.cultuurbarbaren.com.

Programma online

Het volledige programma van Cultuurbarbaren staat online. Het is een zeer divers programma waardoor er voor ieder kind tussen de 4 en 12 jaar wel iets te vinden is om aan deel te nemen: https://www.cultuurbarbaren.com/activiteiten/

Op het programma

Kinderen kunnen verdwalen in het verborgen huis van Madame de Berry, alles ontdekken over het leven in de 19e eeuw in Museum Paul Tétar van Elven, houten klompen schilderen in OPEN en zich laten betoveren tijdens de goochelshow van Dion The Great Magician. Of doe je liever mee aan de historische naailes van Sew Delft, lees je mee met Sint Joris en de Draak in Historisch Joris of draai mee in het 18m hoge reuzenrad van Theater de Veste. Ook bijzonder is de komst van kunstenaar Toine Dutch Bushman Klaassen bij Stadsboerderij BuytenDelft.

Start kaartverkoop 26 september

De kaartverkoop ging op zaterdag 26 september van start. Tickets kunnen gekocht worden via www.cultuurbarbaren.com. Let op: ook voor de gratis activiteiten moet gereserveerd worden. Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen geldt er een beperkte capaciteit op elke locatie. Het is daarom raadzaam om zo snel mogelijk een ticket te kopen.

Over Cultuurbarbaren

Cultuurbarbaren wordt georganiseerd door de makers van ‘Museumnacht Delft’. In 2017 en 2018 organiseerden zij al het zeer succesvolle event ‘Night at the Museum for Kids’. Inmiddels is dit event in 2020, onder de nieuwe naam Cultuurbarbaren, uitgegroeid van één avond naar een volle week. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden