Herfst schilderij van Peter Britsia
Herfst schilderij van Peter Britsia (Foto: en schilder Peter Britsia - docent beeldend bij De VAK)

Volg een cursus deze herfst bij De VAK

  Nieuwsflits

Na de herfstvakantie starten diverse nieuwe cursussen bij De VAK. Iedereen vanaf 9 tot en met 20 jaar, geïnteresseerd in het maken van muziek met de computer of draaitafel kan bij het centrum voor de kunst in Delft terecht voor een dj of producercursus. Twee nieuwe jonge docenten starten, bij genoeg aanmeldingen, de korte cursussen vanaf 26 oktober.

Stadsacademie Delft

Voor volwassenen die meer willen leren over tekenen start de Stadsacademie Delft vanaf 31 oktober. Na de 30 lessen van deze intensieve tekencursus ben je een meester in de tekenkunst.

Body & Mind

De cursussen van de afdeling Body & Mind zijn gericht op rust in lichaam en geest. Nieuw is de cursus yoga voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar dat een combinatie is van een kindgerichte vorm van yoga, mindfulness en meditatie met een nadruk op plezier. Volwassene kunnen kiezen uit de cursussen Qi Gong, Tai Chi, Impro Dans, Dans je Fit 55+, Zumba dans en zenpatronen en mandalatekenen.

Samen muziek maken

De VAK is ook een plek om gezellig en veilig samen muziek te maken of samen te zingen. Aanmelden voor een van de koren of ensemble is nog steeds mogelijk. Na aanmelding volgt een kennismaking met de docent/dirigent en de rest van het koor of ensemble. De keuze is reuze in verschillende muziekstijlen en genres: van pop tot jazz en van salsa tot Antilliaanse muziek

Kijk op www.vak-delft.nl/herfstcursussen voor meer informatie over de verschillende cursussen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden