Foto: VTV

VTV start herfst met zwervende happy stones

  Nieuwsflits

VTV start de herfst niet met zwervende blaadjes, maar met zwervende steentjes. VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, maatjesprojecten en sportbegeleiding. In deze ingewikkelde tijd wil zij voor  veilige en vrolijke vrijetijdsbesteding zorgen. Daarom start zij met de Happy Stones actie. Hiermee stimuleert VTV haar deelnemers én overige inwoners van Delft e.o. om een Happy Stone te maken en te verspreiden. Zo maken we de wereld een klein beetje vrolijker en liever. 

Een Happy Stone is een mooie, beschilderde steen die je neerlegt op een plek waar mensen hem kunnen vinden. De vinder van de steen zal zeker moeten glimlachen en zijn of haar dag zal meteen een beetje meer kleur krijgen. De VTV Happy Stones zijn te herkennen aan de website wijzijnvtv.nl achterop de steen. 

Happy Stones speurtocht in Heemtuin Delft vanaf 15 oktober 

Voor de maatjeskoppels en deelnemers van VTV regio Delft is er vanaf 15 oktober een speurtocht naar voorbeelden van deze Happy Stones. Deze zijn te vinden in de Heemtuin bij de Papaver in Delft. Ga samen zoeken en laat je inspireren! 

Meer info?  www.wijzijnvtv.nl/happystones/ 

Meer berichten