Foto:

Van restaurant naar moderne bedrijfsunits

  Nieuwsflits

De Herculesweg 4 t/m 9 in Delft is vanaf deze maand dé werkplek voor kleine bedrijven. Woningcorporatie Woonbron verbouwde daar het voormalige restaurant naar 6 moderne kantoorunits. Een van de eerste huurders is mevrouw Kashan Faraj. Binnenkort start zij aan de Herculesweg 6 haar onderneming voor huidtherapie, Shary Skin Clinic. “Het was even wachten totdat de verbouwing klaar was. 26 oktober was het zover en kreeg ik de sleutels overhandigd. Ik heb er reuze zin in’, aldus de enthousiaste onderneemster.

Inspelen op de markt

Deze nieuwe units verhuurt de corporatie volledig gestoffeerd. Dus meteen klaar voor gebruik. Ideaal voor zzp-ers of freelancers die op zoek zijn naar een moderne, grotere werkplek. Woonbron-directeur, Hannan Mousaoui: “Het pand stond na het vertrek van een Chinees restaurant lange tijd leeg. Er bleek weinig belangstelling voor de 350m2 maar wel veel vraag naar kleinere units. Inspelend op die markt en met oog voor de kwaliteiten van dit gebied besloten we deze ruimte te verbouwen. De Herculesweg biedt een rustige werkplek, uitstekende bereikbaarheid en de dynamiek van het winkelcentrum De Hoven dichtbij. Kortom een prachtlocatie waar je goed zaken kunt doen.” 

Metamorfose is aanwinst voor de wijk

In april 2020 startte aannemer Omme & de Groot de metamorfose van het bedrijfspand. Het pand bevindt zich onder een woongebouw. De bovenburen kregen te maken met de onvermijdelijke ongemakken van een verbouwing. Als dank voor hun geduld trakteerde Woonbron hen afgelopen zomer op een ijsje en konden zij gelijk de resultaten onder hun woongebouw komen bekijken.

Nog een aantal units te huur

De eerste units zijn al verhuurd. Woonbron Makelaars biedt de kantoorunits te huur aan. Er is keuze in gebruiksoppervlak variërend van 42 tot 74 m2. De eerste ondernemers hebben hun huurcontract al ondertekend. Voor meer informatie: http://woonbronmakelaars.nl/herculesweg.

Meer berichten