Escape room geopend in Hampshire Hotel


<p>Frank Kastelein van Escape Room Designer B.V. en Wethouder Bas Vollebregt bij de &quot;vergeten koffer&quot; van Paul McCartney.</p>

Frank Kastelein van Escape Room Designer B.V. en Wethouder Bas Vollebregt bij de "vergeten koffer" van Paul McCartney.

(Foto: KOOS BOMMELE)

Escape room geopend in Hampshire Hotel

  Nieuwsflits

Sir Paul McCartney verlaat halsoverkop zijn hotelkamer na een onrustige nacht. In zijn haast is hij een gigantische koffer vergeten. De inhoud hiervan is raadselachtig.Vrijwel meteen na zijn vertrek contacteert zijn management het hotel. Zij verzoeken nadrukkelijk de koffer te bewaken en deze niet te verwijderen uit de suite. Mocht de koffer in verkeerde handen vallen dan heeft dit desastreuze gevolgen: alle muziek van de Beatles zal dan op mysterieuze wijze uit ons geheugen gewist worden...

Delft - In muziekhotel Hampshire Hotel- Delft Centre is vanaf heden een escape room te bezoeken. Zoals veel andere horecabedrijven staat ook dit hotel voor een uitdaging. Hotelgasten blijven voor een groot deel thuis en het hotel besloot dus naar andere mogelijkheden te zoeken.

‘We hopen dat we nieuw publiek mogen verwelkomen met deze activiteit voor jong en oud. Ik offer er dan ook met liefde een hotelkamer voor op. We zijn trots op deze professionele escape waar we nog lang plezier van zullen hebben.’ vertelt eigenaar Rogier Camijn. 

In de Beatles-suite verblijven nu dus geen gasten, maar is de vergeten koffer van Paul McCartney te vinden. Het is aan de spelers om middels grappige raadsels en puzzels de muziek van de Beatles te redden. 

De ‘Magical Mystery escape’ is te reserveren voor maximaal 6 personen en zorgt voor circa 1 uur speelplezier. De maatregelen van het RIVM worden in acht gehouden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden