"Leve Live”, Theater de Veste presenteert aanbod voor rest seizoen


<p>Theaterdirecteur Marijtje Pronk (foto: Theater in de Veste)</p>

Theaterdirecteur Marijtje Pronk (foto: Theater in de Veste)

(Foto: )

"Leve Live”, Theater de Veste presenteert aanbod voor rest seizoen

  Nieuwsflits

Een feestdagen cadeautje: het nieuwe programma van Theater de Veste. Sinds woensdag 23 december is het mogelijk om het nieuwe programma online in te zien. Het nieuwe theateraanbod loopt van januari t/m juni 2021.

Delft - Het is een rijk aanbod met voorstellingen, theatercolleges en concerten, verdeeld over de genres cabaret, concert, college & debat, dans, jeugd, klassiek en toneel, plus visuele spektakelstukken, al dan niet op locatie. Grote cabaretnamen als Jan Jaap van der Wal, René van Meurs, Diederik van Vleuten, maar ook aanstormende talenten als Kasper van der Laan en Glodi Lugungu doen Delft aan. Muzikaal valt er veel te genieten, met concerten van onder meer Jack Poels (Rowén Heze), Carel Kraayenhof, Tim Knol, The Kik, Ellen ten Damme en vele anderen. Ook in de andere genres zijn sprekende namen die bij Theater de Veste te zien zijn, zoals Het Nationale Theater, Scpaino Ballet Rotterdam, Toneelgroep Oostpool, Hotel Modern, Holland Dance, Conny Janssen Danst plus nog een hele reeks andere prominenten.

Dankbaar

In de nieuwe theaterbrochure onderstreept theaterdirecteur Marijtje eens te meer hoe uitzonderlijk het is dat artiesten van naam en faam willen blijven optreden en Delft aan doen: "Dat al dat moois te zien is, is niet zo vanzelfsprekend in deze tijd. Het kost deze gezelschappen achter de schermen veel kunst- en vliegwerk. De artiesten vinden het samen met ons van belang om theater te blijven bieden, juist in een tijd waarin voorstellingen ontspanning, ontmoeting, troost en blijdschap kunnen bieden.” Het afgelopen najaar bleek maar eens te meer hoe sterk de behoefte is aan echte ontmoetingen en live voorstellingen en concerten. Marijtje Pronk: "We hebben meer dan voorheen behoefte aan live contact, en er letterlijk even ‘uit' te zijn. We zijn trots en blij dat we hier, in samenwerking met onze partners, de artiesten en theatergezelschappen, aan kunnen bijdragen.”

Verkoopmomenten

Op 28 december start de kaartverkoop voor de Vrienden van Theater de Veste. En op 3 januari om 12.00 uur wordt dit gevolgd door de verkoop voor het grote publiek. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het programma online via de website van Theater de Veste: www.theaterdeveste.nl/programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden