Internationaal succes voor Delftse Brouwers


Foto:

Internationaal succes voor Delftse Brouwers

  Nieuwsflits

De internationale RateBeer heeft Delftse Brouwers tot de nummer een van alle nieuwe brouwerijen in Nederland verkozen.

Op het internationale bier platform voor fijnproevers RateBeer.com voeren honderdduizenden speciaal bier liefhebbers hun gedetailleerde waardering in. Dat doen ze van elk bier dat zij proeven en elke ‘bier-locatie’ die ze bezoeken. Voor Nederland werd Delftse Brouwers genoteerd als beste nieuwkomer van 2020. In Nederland staan vandaag de dag 820 brouwerijen geregistreerd. Waarvan er een kleine honderd in deze periode zijn gestart. Met nu dus op de nummer 1 positie: Delftse Brouwers.

Delftse Brouwers mag van naam een nieuwe brouwerij zijn, inhoudelijk rust de brouwerij op decennia lange bier- en brouwervaring in de persoon van Delftse brouwer John Brus. Delftse Brouwers startte in juli 2019 in Delfts Brouwhuis in de binnenstad Delft. De bieren worden ondertussen in diverse horeca, supermarkten en slijterijen verkocht. Binnen en buiten Delft.

Op de ranglijsten van RateBeer Best 2020 komt ook de Delftse bierwinkel Hoptic aan het Achterom voor als een van de vijf beste plekken in Nederland om bier te kopen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden