Foto: Erik Duin

Winnaars van de #skillsinhuis challenge tonen hun skills

  Nieuwsflits

De afgelopen drie weken hebben Delftse jongeren hun voetbalskills ingestuurd naar Delft voor Elkaar. Na de aftrap van Soufiane Touzani werd de jeugd uitgedaagd om hun skills via social media te delen met de inwoners van Delft. De jongeren met de beste trucs konden één van de drie prijzen winnen, met als hoofdprijs een Playstation 4. Woensdag 27 mei kregen BryanMarouane en Rafael te horen dat zij in de prijzen zijn gevallen.

Delft - Woensdag 27 mei, 12:00 uur, het hoge woord is eruit! De winnaars van de #skillsinhuis challenge zijn door een buurtsportcoach van Delft voor Elkaar benaderd en uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te komen nemen.

Prijsuitreiking
De winnaars van de campagne #skillsinhuis werden op 29 mei in het zonnetje gezet, lieten hun skills zien en ontvingen van sportwethouder Karin Schrederhof hun prijs. Bryan ging met de Playstation 4 naar huis. Marouane en Rafael kregen een cadeaubon, die ze kunnen besteden in een Delftse sportwinkel. Na een fotomoment gingen de drie winnaars met hun prijs naar huis.

Campagne #skillsinhuis
Iedere week kwamen instructievideo’s online met de meest uitdagende skills. Veel Delftse jongens en meisjes hebben een video ingestuurd met hun skills. De trucs varieerden van de Sandwich tot de Easyman AKKA. Met bijna 50 inzendingen was het lastig om een keuze te maken tussen de Delftse ingezonden skills. Straatvoetballers Easy Man en Nasser el Jackson gaven de Delftse jongeren de handvatten om zichzelf uit te dagen en hun voetbalskills te verbeteren.

Over Delft voor Elkaar 
Delft voor Elkaar is een samenwerkingsverband van de organisaties Haaglanden Beweegt, Kwadraad, MEE ZHN en Participe Delft op het gebied van sociaal werk en bewegen. Samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zetten onze professionals zich in voor sociaal veilige, draagkrachtige en gezonde wijken. Gezamenlijk doel is dat iedere Delftenaar in beweging komt en kan meedoen in de samenleving.

Meer berichten