De strijkers van Camerata Delft
De strijkers van Camerata Delft (Foto: André Seesink)

Camerata Delft opnieuw in het Rietveld Theater

  Nieuwsflits

Na een succesvol eerste livestream-concert vanuit het Rietveld Theater begin mei, spelen leden van Camerata Delft op zondagochtend 7 juni opnieuw een live gestreamd concert.
Vanuit uw eigen huiskamer geniet u van strijktrio’s uit diverse stijlperioden, van vroegbarok tot in de huidige tijd. Roosje Reumkens-Dillingh (viool), Siebe Visser (altviool) en Lotte Beukman (cello) spelen onder meer muziek van William Byrd en Johann Sebastian Bach, maar ook het geliefde en spectaculaire strijktrio van Andrew Clark, ‘huiscomponist’ van het ensemble.

Om de belevenis van een live concert zo dicht mogelijk te benaderen wordt het concert gestreamd. U kunt een kaartje à €6,- kopen via het Rietveld Thuistheater. U ontvangt dan per email een link om het concert mee te beleven via You Tube.

Tijdens het concert kunt u vragen stellen via een chatfunctie, die de musici dan tussen de stukken door zullen beantwoorden. Zo hebt u toch het idee heel dichtbij te zijn.

En vanwege de versoepelde Corona-maatregelen vanaf 1 juni is er een beperkt aantal fysieke plaatsen in het theater beschikbaar! Zie heiervoor de website van het theater.

Zondag 7 juni 2020 11.00 - 11.45 u. Camerata Delft livestream concert

Informatie en tickets:
https://www.rietveldtheater.nl/productie/muzikale-landschappen-camerata-delft

Meer berichten