Foto:

Zaterdag 4 juli 2020 zet Repair Café Delft de deur weer een stukje open

  Nieuwsflits

Door versoepeling van de coronamaatregelen ziet Repair Café Delft kans om weer samen met bezoekers kapotte voorwerpen te gaan repareren. Uiteraard nog op kleine schaal, met de nodige beperkingen en deze maand alleen nog op de locatie Science Centre, Mijnbouwstaat 120. Dus ...

Weegooien? Welnee!
Neem uw reparatie mee
naar het Repair Café!

Zaterdag 4 juli zullen naar verwachting circa acht reparateurs aanwezig zijn. Om voldoende afstand te kunnen houden is het aantal gelijktijdige bezoekers ook gemaximeerd op acht. Vandaar dat reparaties van te voren moeten worden aangemeld. Volg daarvoor de laatste aanwijzingen op de website www.repaircafedelft.nl. Mocht het aanmelden niet goed lukken dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@repaircafedelft.nl. We laten weten of en wanneer u welkom bent en proberen zo de wachttijden kort te houden. U mag zaterdag tussen 12 en 14 uur ook langskomen zonder aanmelding vooraf. Maar er is dan helaas een grote kans dat we u die dag niet meer kunnen helpen.

Men zal dit keer gebruik maken van een werkplaats en eigen ingang rechts achter in het gebouw. Zodat bezoekers van het Repair Café en van de Science Centre tentoonstelling van elkaar gescheiden blijven. Zie hiervoor de plattegrond op de website en volg de aanwijzingen ter plaatse. De reperateurs vragen u meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Dat kan ook ter plaatse. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Bij aanmelding wordt gevraagd om in te stemmen met de maatregelen zoals die in het gebouw gelden (www.tudelft.nl/sciencecentre/breng-ons-een-veilig-bezoek/coronamaatregelen/). Heeft u gezondheidsklachten dan dient u thuis te blijven.

De mogelijkheid om via Facebook reparaties aan te bieden blijft nog bestaan.
Zie hiervoor ons eerdere bericht op de website van 27 april j.l.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten