Wouter Plateijdt treedt op op zaterdag 18 juli.
Wouter Plateijdt treedt op op zaterdag 18 juli. (Foto: )

Programma Stichting de Tent

  Nieuwsflits

Delft - Wouter Planteijdt en Katakat spelen dit weekend bij Stichting de Tent. Stichting de Tent is het culturele lichtpuntje in een zomer vol restricties en afgelaste festivals! Laat je telefoon achter in Hotel Unreachable, laat je verrassen door de chefkok, meevoeren door de artiest en sluit af in de silent disco.

Het duo Katakat speelt liedjes in alle kleuren van de regenboog. Eigen nummers die ergens over gáán. Afwisselend uitbundig en ingetogen. Gevarieerde klanken, dankzij gitaren, accordeon, trommel, ukelele, fluit en percussie. Aanrader voor danslustige luistervinken.

Bij Wouter Planteijdt dienen liedjes zich aan die een eigen ‘vehikel’ behoeven. In het voorjaar van 2016, na de tour rond het 10de Sjako! album ‘the10th’, lazerden zomaar de liedjes voor Bullhorn ‘uit het plafond van Wouter Planteijdt’s werkkamer’. Hij vond drummer Mischa Porte en contrabassist Gerco Aerts bereid om dit repertoire te gaan spelen met hem. In tegenstelling tot het complexe karakter van het Sjako!-repertoire gingen de heren deze keer op zoek naar een meer open en akoestisch geluid. Geen dubs, alles live. En om alles nog meer jus te geven, wordt de rest van de avond muzikaal opgevuld door de heerlijke platen van JD LaRue!

Stichting de Tent is de hele zomer in weekend geopend met muziek, theater en film. Tickets voor het culturele pop-up podium zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro via www.stichtingdetent.nl.

Volledige programma:

Vr. 17 juli Katakat

Za. 18 juli Wouter Planteijdt

Zo. 19 juli Filmtent (buitenbioscoop)

Vr. 24 juli Luca Warmer

Za. 25 juli Monfrere

Meer berichten