Delft Vertelt in de open lucht


Foto:

Delft Vertelt in de open lucht

  Nieuwsflits

Bij een voorstelling van Delft Vertelt vertellen een aantal meer of minder bekende Delftenaren hun eigen waargebeurde verhaal. Dat kan een verhaal van lang geleden zijn, of een gebeurtenis van vorige week. Een komisch verhaal of juist een verhaal dat tot nadenken stemt.

De 13 editie wordt een bijzondere, want voor het eerst wordt het een voorstelling in de open lucht! Op zondag 2 augustus vindt de voorstelling plaats op het Schuttersveld (het pleintje achter hotel de Plataan), van 15.00u tot 16.30u.

En er is nog een reden dat deze editie afwijkt van de andere voorstellingen. We willen het publiek ook nog een beetje een vakantiegevoel meegegeven. Daarom zijn er, naast de gebruikelijke Delftse verhalen, nu ook een aantal verhalen van Delftenaren op vakantie. We gaan op reis naar Amerika, Rusland, Spanje en Israël.

Vertellers zijn deze keer Geert van Poelgeest, Cees van Laren, Bram Hoestra, Kees van Velzen en Gerard Jellema. Wat komt er allemaal voorbij? Nou, een hardloopwedstrijd in politiek gevoelig gebied, avonturen achter het ijzeren gordijn, één dag als echte cowboy, een vader als held in de Spaanse burgeroorlog en hoe een popfestival iemands leven veranderd heeft.

De muziek wordt deze keer verzorgd door singer-songwriter Fabian, wiens hart in de blues ligt, maar die nu een meer zomers Spaanstalig repertoire zal laten horen.

Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar het Prinsenkwartier. Op beide locaties worden uiteraard de corona-richtlijnen aangehouden.

Kaarten: https://rietveldtheater.stager.nl/web/tickets/111001359

Meer informatie:
www.rietveldtheater.nl/delft-vertelt
www.facebook.com/delftvertelt
www.fabianmusic.com

De eerste ‘True Stories’-evenementen, waar gewone mensen hun eigen verhaal vertelden, begonnen zo’n twintig jaar geleden in Amerika en zijn daar nu een groot succes. Tien jaar later volgde Nederland met de ‘Echt gebeurd’-avonden in Amsterdam. Tegenwoordig zijn er in meerdere steden ‘True Stories’-evenementen. Delft Vertelt is de enige variant in Nederland die de verhalen verbindt aan een stad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden