Redacteur Annemarie de Vries krijgt salesversterking van Gitta Fleuren (r). Foto:Otaweb.nl
Redacteur Annemarie de Vries krijgt salesversterking van Gitta Fleuren (r). Foto:Otaweb.nl (Foto: )

'Wij zoeken echt de verbinding'

  Nieuwsflits

Van de redactie

De Delftse Post gaat vernieuwen. Nog meer dan het verleden zoekt het oudste huis-aan-huisblad van Delft de verbinding met u als lezer en het Delftse bedrijfsleven. Redacteur Annemarie de Vries krijgt daarvoor de steun van Gitta Fleuren die vanaf 1 augustus de lokale sales op zich neemt.

Delft - "Ik heb enorm veel zin om de advertentieacquisitie te gaan doen", vertelt Gitta Fleuren. Met haar komst krijgt de Delftse Post lokaal hopelijk weer snel een vertrouwd verkoopgezicht. Fleuren woont in Delft en is van plan zo snel mogelijk met het Delftse mkb-bedrijfsleven kennis te maken. "Zo hebben we niet alleen een nieuwe aanpak maar bijvoorbeeld ook een interessante kennismakingsaanbieding", zegt Fleuren enthousiast.

Om nog meer de verbinding met het bedrijfsleven te maken krijgt de Delftse Post elke vierde woensdag van de maand een ondernemerspagina onder de titel Ondernemend Delft. Deze pagina, waar we in september mee gaan beginnen, maken we in samenwerking met Delft.business. Verder komen er thema's waar ondernemers met advertenties op in kunnen haken. Het eerste thema is 'Weer aan de slag'. Voor meer informatie hierover of voor het maken van een kennismakingsafspraak met Gitta kunt u mailen naar fleuren@bureaumediawise.nl. Annemarie de Vries, redacteur van de Delftse Post is blij met de uitbreiding. "Daardoor hebben we straks nog meer ruimte voor goede verhalen."

Meer berichten