De Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen (SSBO) organiseert , in samenwerking met Delft voor Elkaar, op dinsdag 18 augustus van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige inloopmiddag voor senioren in een coronaproof omgeving.
De Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen (SSBO) organiseert , in samenwerking met Delft voor Elkaar, op dinsdag 18 augustus van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige inloopmiddag voor senioren in een coronaproof omgeving.

Gezellige middag in verrassende entourage voor senioren

  Nieuwsflits

Delft - De Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen (SSBO) organiseert , in samenwerking met Delft voor Elkaar, op dinsdag 18 augustus van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige inloopmiddag voor senioren in een coronaproof omgeving. Het programma van de jaarlijks terugkerende Zomerschool voor senioren ging dit jaar helaas door corona niet door. Op een nieuwe locatie kan de inloopmiddag wel doorgaan.

De afgelopen jaren verzorgde SSBO tijdens de zomermaanden een reeks uitstapjes. Door de coronamaatregelen moeten de Delftse ouderen dat deze zomer missen. Vandaar dat de SSBO blij is om samen met Delft voor Elkaar een ontmoetingsmogelijkheid te kunnen organiseren.

Ontmoeten in een tent

Bij het landelijk gelegen Buitengoed de Uylenburg staat, gelegen achter café du Midi, tijdelijk een circustent, waar men elkaar kan ontmoeten. De tent is aan de zijkanten open, dus is er volop frisse lucht om zo coronaproof mogelijk elkaar te ontmoeten. De accommodatie alleen al is een mooie beleving. Er wordt gezorgd voor een verfrissende consumptie en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door zangeres Kika Jonker, die zichzelf begeleidt met gitaar. Daarnaast kan er een ijsje genuttigd worden met ijs van Wiert van Bokhoven, de zoon de van Delftse ijsboer Van Bokhoven. Wandelliefhebbers kunnen een wandeling maken van 3 of 6 kilometer. De routes staan aangegeven met paaltjes.

Routebeschrijving

Het is leuk om naar de locatie aan de Noordeindseweg 70 toe te fietsen. Kiest u voor vervoer met auto, dan is er behalve bij café Du Midi, over het algemeen meer ruimte bij de naastgelegen parkeerplaats. Komt u met openbaar vervoer, dan kunt u bus 63 nemen en uitstappen bij bushalte Camping Delftse Hout, Korftlaan. De locatie bereikt u via een mooie wandeling door het weiland, op ruim 10 minuten loopafstand. Denk eraan dat een mondkapje verplicht is in de bus. De Regiotaxi rijdt ook in Coronatijd. Mocht het vervoer toch een belemmering zijn, dan zoeken wij graag samen met u naar een oplossing.

Aanmelden
Aanmelding is verplicht. Om de veiligheid te garanderen worden er maximaal 35 mensen toegelaten. Entree: € 2,50. Aanmelden kan via het emailadres: penningmeester@ssbodelft.nl of telefonisch op werkdagen tussen 17.00 en 18.00 uur via nummer 015-2567838. Het entreegeld kunt u bij voorkeur overmaken op banknummer NL22 INGB 0006 8797 37 tnv Stg. Samenwerkende bonden van ouderen Delft of u kunt gepast betalen bij de circustent.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten